Carports
Rovalux
Witbolgrasbeemd 39
5551HX Valkenswaard
Tel: 0624228687
Tel/Fax: 31 (0)402041908
(Alleen op afspraak)
Mail: info@rovalux.nl
Deze website is met zorg samengesteld en wordt met zorg onderhouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat de inhoud van de teksten nog aangepast dienen te worden en/of verouderd is. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom dan ook geen rechten ontleend worden.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een passend advies!
 
Rovalux levert een kwaliteits carport voor een scherpe prijs. Met een Rovalux carport stapt u altijd lekker droog uit uw auto, hoeft u in de winter geen ijs meer te krabben. De Rovalux carport wordt opgebouwd uit  speciaal ontwikkelde aluminium profielen (gebogen constructie) en kan zowel vrijstaand als natuurlijk ook tegen uw woning of garage geplaatst worden. Doordat onze carport vrijstaand geplaatst kan worden, kunt u hem ook als vrijstaande overkapping voor bijvoorbeeld uw terras, jacuzzi of zwembad gebruiken.
Ook kunnen onze carports oneindig gekoppeld worden en is het mogelijk om grote overkappingen te maken voor meerdere parkeerplaatsen, grote horeca terrassen, winkelwagen overkapping, promenade overkappingen, etc..
Eigenschappen van Rovalux carport:
- Volledig zelfdragend
- Levering op maat.
- Ge´ntegreerde HWA
- Leverbaar in bijna alle RAL kleuren
- Montage optioneel mogelijk.
Zeker in de wintermaanden mist u het gemak van een carport. Maar ook in de zomer biedt een carport voordelen. Denkt u aan reduceren van zonlicht waardoor de temperatuur in uw auto minder oploopt en vogeluitwerpsel en vervuiling op uw auto.
Onze carports kunnen niet alleen als bouwpakket geleverd worden, maar kunnen op uw verzoek ook door onze deskundige monteurs bij u gemonteerd worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Montage
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een passend advies!
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een passend advies!
WYSIWYG Web Builder