Rovalux
Witbolgrasbeemd 39
5551HX Valkenswaard
Tel: 0624228687
Tel/Fax: 31 (0)402041908
(Alleen op afspraak)
Mail: info@rovalux.nl
Deze website is met zorg samengesteld en wordt met zorg onderhouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat de inhoud van de teksten nog aangepast dienen te worden en/of verouderd is. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom dan ook geen rechten ontleend worden.
Extreem grote opening door onze vouwdeuren:
Onze SUNFLEX vouw- en schuifdeuren geven u de mogelijkheid de volledige gevel te openen waardoor uw woonkamer een geheel kan vormen met uw tuin of terras. Ook zijn deze puien bijzonder geschikt voor uw winkel of bedrijfspand.
Aluminium kozijnen:
Wat voor kunststof kozijnen geldt, geldt min of meer ook voor onze aluminium kozijnen, is het niet dat de aanschafprijs van deze laatste in het algemeen hoger ligt. Aluminium kozijnen onderscheiden zich dan ook vooral door de vele mogelijkheden van uitvoeringen, strak en modern uitterlijk, de vele mogelijkheden in kleur en vorm, constructieve toepassing en hoge duurzaamheid.
Voordeurluifels:
Onze voordeurluifel biedt u bescherming tegen regen en sneeuw bij het binnenkomen van uw woning. Tevens geeft het uw entree een optische meerwaarde.
Met ons actuele programma presenteren wij een ruim assortiment van voordeurluifels van verschillende stijlen, van klassiek tot modern.
Een voordeurluifel voor iedere persoonlijke smaak, iedere huisstijl en ieder budget.
Alle voordeurluifels worden uit hoogwaardige materialen vervaardigd en zijn corrosie- en weersbestendig.
Kunststof en Aluminium Kozijnen

Voor nieuwbouw en renovatie is Rovalux uw betrouwbare gespreks- partner, adviseur en leverancier als het gaat om de levering van kunststof en aluminium kozijnen. Aan de hand van een bestekomschrijving, tekening of door ons gegeven en besproken adviezen, kan Rovalux uw een serieuze en concurerende offerte aanbieden.
Rovalux werkt in combinatie met zeer betrouwbare producenten van eigen bodem en selecteert aan de hand van jarenlange ervaring.

Kunststof kozijnen:
Voor de woningbouw wordt heden ten dagen toch steeds meer gekozen voor onze kunststof kozijnen. Dit vanwege de bewezen kwaliteit, diverse uitvoerings mogelijkheden en de lage onderhoudskosten.
Kijk voor meer informatie op een van de volgende links voor:
Nieuw: Stabalux Aluminium Fasade systeem met stalen of houten draagprofielen:
Met dit systeem kunnen wij moeiteloos grote overspanningen in het dakvlak en gevel maken. Een perfecte combinatie van profielen maakt het mogelijk een glasgevel of glasdak te maken die aan de hoogste eisen kan voldoen. Een bijna onbeperkte keuze van beglazing is mogelijk in dit systeem toe te passen. Diverse aluminium afwerkings profielen in elke gewenste Ral kleur aan de buitenzijde behoort tot de mogelijkheden en geven uw gebouw een hoogwaardige architectonische uitstraling. Klik op volgende link voor meer technische informatie: STABALUX
Profielmodellen
Hefschuifpuien
Ramen
Deurbeslag
Deuren
Voordeur panelen

Back
Next
WYSIWYG Web Builder