Rovalux
Witbolgrasbeemd 39
5551HX Valkenswaard
Tel: 0624228687
Tel/Fax: 31 (0)402041908
(Alleen op afspraak)
Mail:info@rovalux.nl
Deze website is met zorg samengesteld en wordt met zorg onderhouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat de inhoud van de teksten nog aangepast dienen te worden en/of verouderd is. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom dan ook geen rechten ontleend worden.
Horren
Montage
U kunt ervoor kiezen de systemen zelf te monteren of door een van onze vaklieden te laten monteren. Indien u voor zelf montage kiest zal er bij iedere hor een uitgebreide montage handleiding meegeleverd worden waardoor u met een beetje handigheid het systeem zelf kunt monteren. Kunt u of wilt u dit niet , dan willen wij graag deze werkzaamheden voor u uitvoeren en kunt u na plaatsing direct zorgeloos genieten van onze producten.

Een ervaren en gemotiveerd team van professionals werkt elke dag met de grootste toewijding aan een perfecte afwikkeling van uw orders. Rovalux garandeert daarmee zeer acceptabele levertijden en kan in tegenstelling tot veel anderen vergelijkbare producten volledig service op de geleverde producten geven.

Topspin
Rovalux is ook leverancier van Topspin® gespecialiseerde zonweringen voor grote oppervlakken zoals lichtstraatzonwering, koepelzonwering, façadezonwering en serrrezonwering. Klik hier voor youtube film.

Met onze horsystemen van Unilux® houden wij vliegende insecten voorgoed buiten. Een hor zorgt voor een gezonde nachtrust zonder muggen, geen pijnlijke steken van wespen en geen onhygiënische vliegen meer in huis. Wij zij de specialist voor uw rolhorren, plissé hordeur of raamhor. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en maak de keuze voor een hordeur of horraam.

WYSIWYG Web Builder